اعلام شرایط اجازه عبور زمینی فیبر نوری

اعلام شرایط اجازه عبور زمینی فیبر نوری مرکز املاک: بر طبق اعلام مالکیت تجهیزات فعال و غیرفعال ارتباطی منصوبه در قالب اجازه عبور زمینی از راه ها، متعلق به کارور است و حفاری، نصب داکت، میکروداکت و فیبرنوری و ترمیم مسیر حفاری شده راه ها توسط کارور به انجام می رسد، مگر این که طرفین به نحو دیگری توافق کنند.



به گزارش مرکز املاک به نقل از ایسنا، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در امتداد ماده ۵ قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بمنظور تسریع و تسهیل هزینه­ های سرمایه گذاری ایجاد و توسعه زیرساخت­ های شبکه فیبرنوری و بهره گیری از ظرفیت بند پ تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کشور، تعرفه و الزامات اجازه عبور زمینی برای نصب داکت، ساب داکت، میکروداکت و فیبرنوری و نصب تجهیزات فعال و غیر فعال در محل حفاری در مسیرهای بین ­شهری تصویب کرد.

در ماده ۲ این مصوبه سقف تعرفه اجازه عبور زمینی برای کلیه راه های بین شهری از محور راه به هر طرف بر بستر اصلی راه (آسفالت) تا شانه راه به ازای هر متر ۲۵۰، ۰۰۰ ریال تعیین شده است که این مبلغ فقط یک دفعه از طرف کارور به ارائه کننده خدمت پرداخت می شود.

همچنین درصورتی که امکان عبور زمینی از محور راه به هر طرف بر بستر اصلی راه (آسفالت) وجود نداشته باشد، حفاری باید در شانه راه صورت گیرد که در این صورت تعرفه آن به ازای هر متر سی (۳۰) درصد تعرفه این بند تعیین شده است.

در بخش دیگری از این مصوبه گفته شده کارور یا دارندگان پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی باید درخواست خود برای دریافت اجازه عبور زمینی از راه ها را با جزییات اجرائی مربوط همچون زمان و مکان اجرا به ارائه کننده خدمت ارائه و رونوشتی از آنرا به سازمان ارسال نماید. همین طور ارائه کننده خدمت باید ظرف حداکثر ۱۵ روز از تاریخ دریافت تقاضای کارور معرفی شده از طرف سازمان، نسبت به صدور اجازه عبور زمینی از راه ها اقدام نماید.

کارورباید ظرف مدت چهار ماه از تاریخ دریافت اجازه عبور زمینی از راه ها، نسبت به اجرای طرح در قالب برنامه زمانی اعلامی موضوع بند ۲-۲ اقدام و گزارش پیشرفت کار را به سازمان ارائه نماید. علاوه بر کارور در ایجاد شبکه های انتقال درون استانی موظف به رعایت قوانین و مقررات و اساسنامه شرکت ارتباطات زیرساخت است.

از سوی دیگر در ماده ۳ این مصوبه به شرایط عمومی اجازه عبور زمینی فیبرنوری و همین طور شرایط دارندگان پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی اشاره شده است بدین سان که مالکیت تجهیزات فعال و غیرفعال ارتباطی منصوبه در قالب اجازه عبور زمینی از راه ها، متعلق به کارور است و حفاری، نصب داکت، ساب داکت، میکروداکت و فیبرنوری و ترمیم مسیر حفاری شده راه ها توسط کارور به انجام می رسد، مگر این که طرفین به نحو دیگری توافق کنند.

طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همین طور ارائه کننده خدمت (وزارت راه و شهرسازی) و کارور می توانند در قالب قوانین و مقررات مربوط، تمام یا قسمتی از تعرفه اجازه عبور زمینی از راه ها را در ازای تامین قسمتی از هزینه های هوشمندسازی خدمات ارائه کننده خدمت تهاتر کنند.

نکته مهم این است کارور حق ندارد اجازه عبور زمینی راه ها را تحت هیچ عنوان از قبیل بیع، صلح یا وکالت به دیگران واگذار کند. در نهایت کارور موظف است امکان اشتراک گذاری زیرساخت شبکه و عمده فروشی ظرفیت به وجود آمده را برای سایر کاروران برمبنای مصوبات کمیسیون فراهم آورد.





منبع:

0.0 / 5
501
1403/03/08
13:21:52
تگهای خبر: استان , توسعه , خدمات , سرمایه گذاری
این پست مرکز املاک را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
مرکز املاک
msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مركز املاك محفوظ است

مركز املاك

املاک و زمین